Alta gjør seg klar til BØLGEN

Lørdag 28. mai hadde Spar Jentebølgen i Alta oppvarming til det store mosjonsløpet som skal arrangeres 10. september 2011 i Alta.

For å få informert litt om mosjonsløpet og lage en artig aktivitet inviterte Alta sanitetsforening, lokal arrangør for Jentebølgen i Alta, til stilletthælløp i Alta sentrum. Deltakerne hadde med seg påkrevd skotøy for løpet, nemlig sko med svært høye hæler, minst 6cm. Vi er imponert over innsatsen, og spesielt imponerende var innsatsen til vinneren av løpet som langet av gårde i et forrykende tempo på enormt høye hæler. I tillegg stilte en mannlig deltaker til start med påkrevd skotøy og virkelig flott kostyme. Han ble premiert med beste stil i løpet.
Det var bra innsats fra alle deltakerne, og dette lover godt for det store arrangementet til høsten. Vi anbefaler da å stille med mer fornuftig skotøy som man klarer å gjennomføre 5 km med.

Vi anbefaler alle jenter og kvinner i Alta og omegn til å bli med på bølgen. Dette blir en fantastisk dag. Dette er morsomt, sosialt og underholdende å bli med på. I tillegg har du som deltaker mulighet til vinne flotte premier. Les mer om premiene i egen sak om premiering.